ابزار کسب و کار در دنیای مدرن و معرفی 5 اپلیکیشن پرکاربرد

کسب و کار شما باید انعطافپذیر باشد و از ابزارهای دیجیتال برای پیشرفت استفاده کند. روزانه تعداد زیادی ابزار اینترنتی معرفی می‌شوند و بعضی از آنها قابلیتهای بسیار خوبی ارایه می‌کنند. در این مقاله تعدادی از پرکاربردترین اپلیکیشنها و ابزار کسب و کار در دنیای مدرن معرفی می‌گردد. با پدیتک برای بازاریابی مدرن همراه باشید.

پرکاربردترین اپلیکیشنها و ابزار کسب و کار

1) اپلیکیشن Trello

این اپ در دو نسخه اپلیکیشن موبایل و نسخه دسکتاپ ارایه شده و کاربری آسان دارد. این اپ از ایده تخته و کارت استفاده می‌کند. از این پلتفرم می‌توان برای برنامه ریزی در کسب و کار استفاده نمود. این پلتفرم می‌تواند برای یک تیم یا فردی مورد استفاده قرار گیرد.

به راحتی می‌توان برای هر پروژه یک تخته انتخاب نمود. سپس در تخته یک یا چند لیست ایجاد کرد. در هر لیست بر اساس هر وظیفه یک کارت را می‌توان اختصاص داد. در کارتهای میتوانید عکس و توضیحات قرار دهید.  حتی در زیر هر موضوع قابلیت چت با گروه نیز وجود دارد. یکی از پر کاربردترین موارد استفاده از Trello، مدل scrum board است.

امروز تیمهای زیادی در توسعه نرم افزار، بازار، دیجیتال مارکتینگ و غیره در حال استفاده از این پلتفرم هستند. لازم به ذکر است که رایگان و نصب آن در ایران نیز آزاد است.

2) نرم افزار Adobe fill

به طور کلی تعداد ابزارهایی که به شما در پیشبرد کارها از راه دور کمک کنند رو به افزایش است. در تجربه شخصی من در دنیای کسب وکار زمانهای بسیاری امضاء شخص خاص مورد نیاز بوده است. اما فرد مورد نظر در شهر یا کشور دیگر حضور داشته و زمان نیز بسیار محدود می‌باشد.

در این مورد ابزار Adobe Fill امکان انجام امضاء بر روی PDF را به شما ارایه می‌کند. شما می‌توانید از امضاء اصلی خود استفاده کنید. این به شما کمک میکند تا به راحتی نامه های مهم شرکت خود را از راه دور امضاء کنید و نیاز به دادن سربرگ امضاء شده نباشد.

البته استفاده از محصولات Adobe در ایران مشکلات خاص خودش را دارد. باید در استفاده از از حقه هایی استفاده کنید تا مشکل شما حل شود. شاید ارایه یک پلتفرم داخلی مخصوص نوشته های فارسی ایده جالبی باشد.    

3) مجموعه ابزارهای Google suite به عنوان ابزار کسب و کار

در دنیای امروز شخصی نیست که از ابزارهای رایگان گوگل استفاده نکرده باشد. اما باید بدانید که گوگل نسخه غیر رایگان این ابزارها را برای کسب و کار ارایه می‌کند. امروزه شرکتهای بزرگی در دنیا در حال استفاده از این ابزارها هستند. به این مجموعه Google Suite یا همان G Suite می‌گویند.

این امکانات شامل فضای ذخیره نامحدود ابری، ارایه ایمیل با دامنه مخصوص شما، تقویمهای اشتراکی با پرسنل، ابزارهای اشتراکی برای ایجاد تعامل بین سیستم و موبایل و بسیاری از قابلیتهایی که امروز برای بازر و مشاغل می‌تواند پرکاربرد باشد.

البته در ایران مشکلات استفاده از این مدل قابلیتها وجود دارد. ولی مسلما ابزارهای رایگان این کمپانی می‌تواند برای کسب و کار صاحبان مشاغل در ایران مفید باشد. من به شخصه از Calendar, Keep Notes, Gmail, google Drive در بیزینس شخصی و شرکتی خود استفاده می‌کنم.همچنین برای دیجیتال مارکترها ابزارهای تحلیلی سایت و اپلیکیشن نیز بسیار پر کاربرد است.

4) پلتفرم Zoom جهت ارتباط تصویری جهت ابزار کسب و کار

در دوران کرونا دنیا وارد مرحله تازه ای از مدلهای کاری شد. دورکاری به عنوان گزینه اجباری برای کسب و کارها قرار گرفت. اما به مرور شرکتها متوجه شدند که نه تنها این گزینه باعث افت کارایی نشده، بلکه سبب رشد شده است. لذا می‌توان انتظار داشت در آینده اکثر کمپانی ها به سمت دورکاری دائم حرکت کنند. برای آشنایی با بازاریابی مدرن، بر روی این لینک کلیک کنید.

در این زمینه پلتفرمها و استارت‌آپهای زیادی فعال شدند و رشد خوبی داشتند. یکی از این پلتفرمها Zoom بود. این اپ قابلیت ویدئو کنفرانس، ارتباطات تصویری و صدا و قابلیت چت تیمهای کاری را در یک  قالب کاربرپسند ارایه نمود. البته داشتن زیرساخت خوب در زمینه ارایه سرویس به مشرترکین زیاد هم بسیار موثر بود.

به طور حتم اگر شما کارآفرین هستید و یا صاحب کسب و کار، باید به فکر روشی برای دورکاری باشید. استفاده از ابزارهای اینچنینی می‌تواند بهره وری شما را بالا بده و باعث رشد شرکت شما شود. اگر به این فکر میکنید که در ایران این مدل کارها جواب نمیدهد، بهتر است به وضعیت آزانسهای تاکسی و شرکت بزرگ اسنپ و تبسی نگاه کنید. اگر می‌خواهید در دنیای امروز با کسب و کار خود ادامه دهید باید از روشهای نوین استفاده نمایید.

5) پلتفرم Canva برای طراحی پوستر و پستهای تصویری

شرکتها و برندهای موفق سعی می‌کنند تا قابلیت محصول و خدمات خود را در یک عکس و پوستر به مشتری نمایش دهند. به همین دلیل طراحی گرافیک یک عکس نقش مهمی در رشد فروش و بازار شما خواهد داشت. در این زمینه ابزارهای زیادی وجود دارد که برای کار کردن با آنها نیاز به تخصص و تمرین دارد.

اما پلتفرم اینترنتی وجود دارد به نام Canva که با قالبهای مختلف و متنوع برای کاربر ارایه می‌کند. قالبها برای وبسایت، شبکه های اجتماعی، پوسترو انواع بنرها و بسیاری از کاربردهای دیگر وجود دارد. در این وبسایت المانها به صورت رایگان و غیر رایگان وجود دارد. این پلتفرم به صورت وبسایت و اپلیکیشن موبایل در دسترس است.

استفاده از Canva برای کسب و کارهای نوپا و حتی شخصی بسیار توصیه می‌شود. اما برای شرکتهای بزرگ با پشتوانه مالی خوب استفاده از این مدل ابزارها اصلا توصیه نمی‌گردد. بهتر است طراح مخصوص خود را داشته باشند و از خلاقیت و مدل خاصی برای شرکت و کسب و کار خود استفاده کنند. برای آشنایی با ویژگیهای نیروی استارت‌آپی بر روی لینک کلیک کنید.

سخن آخر

از ابزارهای جدید ترس نداشته باشید و آنها را امتحان کنید. این اپلیکیشنها که در سایت پدیتک معرفی شد تنها 5 ابزار پر کاربرد بوده‌اند. تعداد نرم افزارها و اپلیکیشنها در دنیا بسیار زیاد بوده و در نسخه های رایگان و پولی ارایه می‌گردد. لذا برای رشد کسب و کار و بیزینس خود آنها را امتحان کنید و برای پیشرفت انعطافپذیر باشید.

2 thoughts on “ابزار کسب و کار در دنیای مدرن و معرفی 5 اپلیکیشن پرکاربرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *